DIN SPECIALIZED DEALER I ÅRE

VI ERBJUDER CYKLAR SOM PASSAR ALLA ÄNDAMÅL OCH CYKLISTER


- DEN LOKALA CYKELBUTIKEN I ÅRE, SPECIALISERAD PÅ MÄRKET SPECIALIZED


Specialized är en av världens ledande cykeltillverkare med ett brett sortiment av högkvalitativa mountainbikes, landsvägscyklar, elcyklar och standardcyklar.


På Åre Bikes levererar vi cyklar efter kundens önskemål och behov. Vi säljer inga cyklar online då det viktigaste för oss är att säkerställa att varje kund får rätt cykelmodell, personligt anpassad och korrekt inställd.

Vi sätter en stor stolthet i att vara en lokal leverantör med brett sortiment av både cyklar och tillbehör, tillgänglig året runt och alltid redo att ge våra kunder den bästa servicen.


 Vid köp av cykel ingår fri bikecheck (värde 795kr/gång) samt personlig inställning och justering av din cykel vid utlämning.

Bor du inte i närheten men ändå värdesätter service och personlig kontakt så skickar vi gärna en cykel direkt till dig.

Testa innan köp

Hos oss finns möjlighet att testa olika modeller i sitt rätta element innan köp.


Race ready

Din nya cykel levereras körklar och korrekt inställd efter dina mått.


Räntefri avbetalning

I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda avbetalning i upp till 36 mån.

Läs mer här


Fri justering

Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och erbjuder dig fri justering och smörjning. Allt för att minimera krångel och se till att din cykel håller längre.

BIKE FIT

En Bike fit är något som gynnar alla cyklister oavsett nivå. Det är lika obekvämt med domningar i händerna för den som cyklar till jobbet som för den som ligger mitt i en proffsklunga.

Vi på Åre Bikes har jobbat med Bike fit i över tio år och vi utför bikefit på alla typer av cyklar men fokus ligger på Gravel- och mountainbikes.

Förmånscykeln har snabbt blivit en av de mest populära förmånerna för anställda. Dessutom är den 100% kostnadsneutral för dig som arbetsgivare!

FÖRMÅNSCYKEL

BEGAGNADE CYKLAR

BLOCKET BUTIK

Här hittar du ett urval av både nya cyklar samt test- och hyrcyklar.KÖPA HYRCYKEL

Efter varje säsong säljer vi ut våra hyrcyklar, både prisvärt och hållbart. Cyklarna servas dagligen under säsong. Innan försäljning görs en omfattande service innan den levereras till dig. OBS! gå in på vår onlinebokning för att läsa mer om varje modell.

Följ oss på Instagram och Facebook för att få senaste nytt kring utförsäljningarna.  VÅRA VARUMÄRKEN

Förutom alla produkter från Specialized, har vi handplockat ett antal varumärken med produkter på motsvarande höga nivå av kvalitet och innovationsförmåga för att säkerställa att vi kan erbjuda dig ett sortiment som täcker alla dina cykelrelaterade behov.