DIN SPECIALIZED DEALER I ÅRE

VI ERBJUDER CYKLAR SOM PASSAR ALLA ÄNDAMÅL OCH CYKLISTER


- CYKELBUTIKEN I ÅRE SOM ÄR SPECIALISERADE PÅ MÄRKET SPECIALIZED


Specialized är en av världens ledande cykeltillverkare och har ett brett sortiment av högkvalitativa mountainbikes, landsvägscyklar, elcyklar och standardcyklar.

Vi hjälper er så klart att hitta rätt modeller med passande tillbehör efter era önskemål och behov.


OBS! innan du klickar hem en cykel från Specializeds webbshop, prata med oss i butiken. Mest troligt har vi den redan i lager för omgående leverans. Vid köp direkt från butiken ingår fri bikecheck (värde 795kr/gång) samt personlig inställning och justering av din cykel vid utlämning.

Detta ingår inte om du köper din cykel online.

Testa innan köp

Hos oss finns möjlighet att testa olika modeller i sitt rätta element innan köp.


Race ready

Din nya cykel levereras körklar och korrekt inställd efter dina mått.


Räntefri avbetalning

I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda avbetalning i upp till 36 mån.

Läs mer här


Fri justering

Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och erbjuder dig fri justering och smörjning. Allt för att minimera krångel och se till att din cykel håller längre.

BIKE FIT

En Bike fit är något som gynnar alla cyklister oavsett nivå. Det är lika obekvämt med domningar i händerna för den som cyklar till jobbet som för den som ligger mitt i en proffsklunga.

Vi på Åre Bikes har jobbat med Bike fit i över tio år och vi utför bikefit på alla typer av cyklar men fokus ligger på Gravel- och mountainbikes.

Förmånscykeln har snabbt blivit en av de mest populära förmånerna för anställda. Dessutom är den 100% kostnadsneutral för dig som arbetsgivare!

FÖRMÅNSCYKEL

BEGAGNADE CYKLAR

BLOCKET BUTIK

Här hittar du ett urval av både nya cyklar samt test- och hyrcyklar.KÖPA HYRCYKEL

Efter varje säsong säljer vi ut våra hyrcyklar, både prisvärt och hållbart. Cyklarna servas dagligen under säsong. Innan försäljning görs en omfattande service innan den levereras till dig. OBS! gå in på vår onlinebokning för att läsa mer om varje modell.

Följ oss på Instagram och Facebook för att få senaste nytt kring utförsäljningarna.  VÅRA VARUMÄRKEN

Förutom alla produkter från Specialized, har vi handplockat ett antal varumärken med produkter på motsvarande höga nivå av kvalitet och innovationsförmåga för att säkerställa att vi kan erbjuda dig ett sortiment som täcker alla dina cykelrelaterade behov.