fbpx
+46 (0)647-500 96 info@arebikes.se

Specialized Concept Store

I vår butik hittar du produkter från Specialized’s hela sortiment. Förutom ett gediget urval av DH-cyklar, mountainbikes, elcyklar, barncyklar och standardcyklar erbjuds personlig utrustning såsom hjälmar, skor, handskar och kläder samt komponenter och tillbehör i form av sadlar, hjul, däck, pedaler, pumpar och cykeldatorer. Allt du hittar på specialized.com finns hos oss.

Köpa begagnad hyrcykel?

Efter varje säsong säljer vi ut våra hyrcyklar, både prisvärt och hållbart.

Läs mer här och boka upp dig om du är intresserad.

I väntan på en webbshop

Förra sommaren var galen och varenda cykelhandlare kan nog skriva under på att det var längesen de sålde så många cyklar. Du kan hitta ett litet urval av våra cyklar på vår Blocketbutik i väntan på att vi får igång vår egna webbshop. Gå gärna in och kolla och hör av dig om du känner köpsuget falla på.

Fri genomgång av cykel

Vi vill att alla som köper cykel via oss ska ha en bra upplevelse hela tiden. Därför erbjuder vi fri Bikecheck (värde 695kr/gång) för din cykel så länge du känner att du behöver hjälp.

Personal bike shopping

Går du i cykelköpartankar och vill ställa alla frågor och funderingar i lugn och ro? Boka en tid med en av våra kunniga säljare för att få möjlighet att prata ostört och testa olika cyklar för att hitta den som passar dig bäst.

Bikefit

En bikefit går ut på att anpassa din cykel efter dina förutsättningar så att du får en optimal sittställning. Denna sittställning hjälper dig att klättra snabbare, åka utför med större självförtroende och köra längre med mindre ansträngning oavsett terräng. 

Delbetala utan ränta

Tillsammans med Wasa Kredit kan vi erbjuda dig att dela upp din betalning med ett av marknadens bästa erbjudanden när det gäller avbetalning. Det finns flera olika alternativ att välja på och du väljer det som passar dig bäst. Välj mellan att delbetala på 6, 12 eller 24 månader.
Snabbt, enkelt och smart!

Varumärken

Förutom alla produkter från Specialized, har vi handplockat ett antal varumärken med produkter på motsvarande höga nivå av kvalitet och innovationsförmåga för att säkerställa att vi kan erbjuda dig ett sortiment som täcker alla dina cykelrelaterade behov.

Specialized

Specialized fokus är och har alltid varit på dig som cyklist och dina behov. Dom drivs av prestation och innovation och visar det från år till år men nya smarta produkter. Deras BodyGeometry-projekt är just det – dom bästa tänkbara produkterna för dig som cyklist!

POC

POC är ett svenskt företag med ett starkt uppdrag att göra det bästa de kan för att möjligen rädda liv och för att minska konsekvenserna av olyckor för idrottare och cyklister. Sedan 2006 har POC utvecklats och utvecklat skydd för olika kategorier, inklusive friskidåkning, snowboard och cykling.

Öhlins

Öhlins Racing AB är ett svenskt bolag som utvecklar och tillverkar avancerade fjädringssystem för bil-, motorcykel- motorsport samt cykelindustrin. Öhlins tillverkar högkvalitativa produkter, service och support till eftermarknaden, OEM-partners och till racingteam.